top of page
IMG_5442.jpg
Wagyu A5+ Striploin JAPONSKO.jpg

TO NEJLEPŠÍ MASO
Z CELÉHO SVĚTA

Všechna masa si pečlivě vybíráme, pocházejí z malých chovů, jsou odsušená a odstařená. Vybírat si můžete až z deseti druhů steakových mas, které Vám přineseme ukázat místo klasického menu.

Farmářské prase (duroc-landras)

1 750 Kč za kg

Přeštické prase a Mangalica

2 450 Kč za kg

Francouzské kachní prsíčko

2 900 Kč za kg

Telecí z Německa a hovězí z USA

4 400 Kč za kg

 

Francouzské holubí prsíčka a hovězí z Německa, USA, Argentiny a Nového Zélandu 

5 500 Kč za kg

 

Australské Wagyu BMS 8-9

8 000 Kč za kg / 11 000 Kč za kg

Japonské Wagyu A4 a Australské Wagyu BMS 9-10

13 500 Kč za kg

 

Japonské Wagyu A5+

16 500 Kč za kg

Cena je vypočítána dle přesné váhy steaku.

Svatý
Masa servírujeme postupně na dřevěném prkénku a krájíme na tenké plátky přímo u stolu. Vše se podává doprostřed stolu s bohatou sezónní zeleninou. Čas přípravy: 30 - 40 minut
B6DE4221-C5F1-4CB2-94CD-962B56900AE0.jpg
IMG_0297.heic
Jako předkrm můžete ochutnat spoustu masových pochutin, které si sami vyrábíme. 
Odsušená steaková masa, různé druhy bůčků, špek, klobásy a paštiky.

Máme i ale odlehčenější verzi, některý z našich salátů.
FullSizeRender(1).heic
bottom of page