top of page


TO NEJLEPŠÍ MASO
Z CELÉHO SVĚTA
Všechna masa si pečlivě vybíráme, pocházejí z malých chovů, jsou odsušená a odstařená. Vybírat si můžete až z deseti druhů steakových mas, které Vám přineseme ukázat místo klasického menu.
Farmářské prase (duroc-landras)
1 750 Kč za kg
Přeštické prase a Mangalica
2 450 Kč za kg
Francouzské kachní prsíčko
2 900 Kč za kg
Telecí z Německa a hovězí z USA
4 400 Kč za kg
Francouzské holubí prsíčka a hovězí z Německa, USA, Argentiny a Nového Zélandu
5 500 Kč za kg
Australské Wagyu BMS 8-9
8 000 Kč za kg / 11 000 Kč za kg
Japonské Wagyu A4 a Australské Wagyu BMS 9-10
13 500 Kč za kg
Japonské Wagyu A5+
16 500 Kč za kg
Cena je vypočítána dle přesné váhy steaku.
.jpg)
Masa servírujeme postupně na dřevěném prkénku a krájíme na tenké plátky přímo u stolu. Vše se podává doprostřed stolu s bohatou sezónní zeleninou. Čas přípravy: 30 - 40 minut


Jako předkrm můžete ochutnat spoustu masových pochutin, které si sami vyrábíme.
Odsušená steaková masa, různé druhy bůčků, špek, klobásy a paštiky.
Máme i ale odlehčenější verzi, některý z našich salátů.
_heic.jpeg)
bottom of page